پایگاه دانش هلدینگ توسعه دهندگان

شرکت آفشور چیست؟ تجارت Offshore چگونه است؟

شما اینجا هستید:
برآورد زمان مطالعه: 5 دقیقه

شرکت آفشور به چه شرکتی گفته می شود ؟ Offshore Company

شرکت آفشور یکی از انواع ساختارهای شرکتی است که در محدوده سرزمینی یک کشور خارجی ثبت میشود در حالیکه قرار است این شرکت از خارج از مرزهای کشور میزبان اداره و مدیریت گردد.

معانی شرکت آفشور:

شرکت آفشور از دیدگاه مدیران آن شرکت ، شرکتی است که در خارج از مرزهای عوامل شرکت ( مدیران ، سهامداران ، پرسنل ، اعضا و … ) به ثبت رسمی رسیده است.

شرکت آفشور از دیدگاه کشوری که در آن ثبت شده است عبارت است از شرکتی که خارج از مرزهای واقعی خود شکل گرفته است و قرار است فعالیتهای بین المللی کسب  و کار مربوطه را مدیریت کند.

چرا و چگونه یک شرکت آفشور ثبت کنیم؟

دلیلی که باعث می شود شرکت آفشور ثبت شود این است که متقاضی ثبت شرکت آف شور از مزایای قانونی که ممکن است در کشور خودش وجود نداشته باشد اما در کشور میزبان موجود باشد ، بهره مند شود. یکی از این مزایای ارزشمند ، ممکن است صرفه جویی های قابل توجه مالیاتی ، استفاده از مزایای قانونی ، حفظ سرمایه از پرونده های قضایی و بهره گیری از فرصت های تجاری موجود در کشور خارجی باشد.

جهت ثبت شرکت آفشور از کارشناسان ثبتداک کمک بگیرید.

محاسن سرمایه گذاری Offshore

فراغت از مالیات:

بسیاری از کشور ها که به اصطلاح مناطق امن مالیاتی شمرده میشوند ، مالیاتهای بسیار اندکی جهت ترغیب و جذب سرمایه گذاران خارجی برای فعالیت و سرمایه گذاری در آن کشور ها مقرر می‌نمایند.

نرخ مالیتی جذابی که این مناطق آزاد تجاری در نظر میگیرند برای ایجاد و توسعه یک کانون سرمایه گذاری امن و جذب سرمایه های خارجی طراحی شده است. (به طور مثال کشور امارات با ایجاد بستری مناسب و نسبتاً آزاد برای کار و سرمایه گذاری بین المللی در دبی تا کنون تنها بالغ بر 600 میلیارد دلار از سرمایه از کشور ایران جذب نموده است).

برای کشوری کوچک با منابع طبیعی ناچیز و جمعیت اندک، جذب سرمایه‌گذاران میتواند به طور قابل توجهی موجب رشد وضعیت اقتصادی آن منطقه شود. به بیان ساده سرمایه گذاری Offshore زمانی ایجاد میشود که سرمایه‌گذاران برون مرزی یک سازمان واحد در کشوری خارجی بوجود آورند.

به شرطی که شرکت آفشور در منطقه ثبت شده فعالیت تجاری نداشته باشد ٬ از پرداخت مالیات معاف است.

این سازمان واحد به شکل یک حفاظ برای حساب سرمایه‌گذاران عمل میکند که سپری است در برابر دعدغه مالیاتهای سنگینی که در کشورهای خودشان با آنها رو به رو میشوند. به خاطر اینکه اینگونه سازمانها ، فراتر از سطح محلی و منطقه‌ای فعالیت میکنند مالیات ناچیزی بر عهده داشته یا کاملاً معاف از مالیات می باشند.

همچنین بسیاری از شرکتهای خارجی در صورت سرمایه گذاری در برخی زمینه ها از داشتن شرایط کاملاً معاف از مالیات بهره‌مند میشوند. بنابراین سرمایه‌گذاری در شرکتهای خارجی موجب سودآوری بارزی نسبت به سرمایه گذاری های شخصی می باشد.

هر چند در سالهای اخیر دولت آمریکا از موضوع از دست دادن مالیاتهای سرمایه‌هایی که در تجارتهای Offshore سرمایه گذاری میشود آگاه شده و قانونهای شفاف‌تر و سختگیرانه‌ تری وضع نموده است تا راه های دور زدن مالیاتی را ببندد. بنابر این در حال حاضر سرمایه گذاری Offshore مورد توجه قانونگذاران نظام مالیاتی قرار گرفته است.

بر اساس رای سازمان مالیاتی داخلی آمریکا (IRS) مردم یا اتباع آمریکا می‌بایست بر اساس در آمد جهانی خود مالیات پرداخت کنند. بر این اساس دولت آمریکا میتواند افرادی را که از تجارت Offshore برای سرباز زدن از پرداخت مالیات در این کشور استفاده می کنند مورد پیگرد قانونی قرار دهد.

بنابراین با اینکه دولت آمریکا دست شرکتهای Offshore را جهت فعالیت که نتیجه آن سرازیر شدن ثروت به این کشور است، باز گذاشته اما همچنان سازمان مایاتی داخلی آمریکا افراد را نسبت به عدم پرداخت مالیات بر درآمد با سرمایه گذاری در این شرکتها منع نموده است.

حفاظت از دارایی

شرکت های Offshore به موقعیت هایی جهت ساماندهی دارایی شخصی مشهورند. در غالب شرکتهای سرمایه پذیر ، سازمانهای مالی و یا بسیاری از فعالیتهای پرجاذبه متقابل ، سرمایه‌های شخصی افراد به این نوع شرکتهای منتقل میشود.

بسیاری از سرمایه‌گذاران که نگرانی محدودیت های قانونی یا دخل و تصرف اموالشان در معاملات را دارند ترجیح می‌دهند که قسمتی از کل اموالشان را به سرمایه‌پذیرانی در خارج از کشور خود بسپارند. با چنین مبادله های مالی سرمایه گذاران دیگر در برابر دخل و تصرفات مالی یا دیگر مشکلات و موانع بومی کشور خود آسیب پذیر نخواهند بود.

در بسیاری از مناطق آفشور سرمایه و دارایی شرکت ٬‌ در ازای بدهی های آن قابل تامین و توقیف قضایی نمی باشد.

امنیت اطلاعاتی

بسیاری از شرکتهای Offshore امنیت اطلاعاتی بسیار بالا و قانونمندی برای مشترکین خود رقم می زنند. کشورهایی هستند که برای نظام بانکداری و شرکتها قوانین محکم امنیت اطلاعاتی وضع میکنند. طبیعتا اگر این امنیت اطلاعاتی از بین برود تبعات بسیار جدی از طرف سود‌جویان به دنبال خواهد داشت.

یکی از مثالهای آن برملا شدن اطلاعات شخصی سرمایه گذاران و اطلاعات سهامداران و زمینه های منحصر یه فرد فعالیت های این شرکتهاست. البته امنیت بالای اطلاعاتی در شرکتهای Offshore نباید شبهه فعالیت در حوزه های غیر قانونی را برانگیزد چرا که بر اساس قوانین Offshore در موارد مشخصی همچون قاچاق مواد مخدر، پول شویی و دیگر جرایم تمامی اطلاعات لازم برملا خواهد شد.

از این نقطه نظر برای یک سرمایه گذار شاخص حفاظت از اطلاعاتی همچون مشخصات فردی سرمایه گذار و سرُی بودن جذب سهام از یک شرکت عمومی میتواند برای یک سرمایه گذار سود مالی قابل توجهی به دنبال داشته باشد. سرمایه گذاران شاخص مایل نیستند که عموم مردم از زمینه های سرمایه گذاری آنها سر در بیاورند.

سرمایه گذاران مولتی میلیون دلاری از اینکه در شرایطی قرار گیرند که توده ای از افراد خرده پا همان سهامی را که آنها روی آن دست گذاشته اند را بخرند واقعاً بر حذرند.

تنوع در سرمایه گذاری

در بسیاری از کشور ها سرمایه گذاری در فضای بین المللی برای مردمشان منع قانونی دارد. به عقیده بسیاری از سرمایه گذاران این قبیل محدودیتها تشکیلاتشان را از دستیابی به موفقیتهای مالی که در گرو تنوع در سرمایه گذاری در سهام مختلف باز می دارد.

سرمایه گذاری Offshore در این زمینه بسیار قابل انعطافتر عمل میکند. چرا که به سرمایه گذاران خود فرصت دستیابی نامحدود به بازار های بین المللی و تمامی زمینه های تقابلات مالی را در اختیار قرار میدهد. علاوه بر آن در کشورهای در حال توسعه خصوصاً آنهایی که شروع به خصوصی سازی بخشهای دولتی خود میباشند فرصتهای بی شماری وجود دارد.

دولت چین میخواهد برخی از صنعتها را که سرمایه‌گذاران آن در حال پراکنده شدن به سمت بازارهای بزرگ بین المللی می باشند، به بخش خصوصی بسپارد.

ثبت شرکت آفشور در یک کشور چه منافعی برای آن کشور دارد؟!

علت اینکه دولت میزبان به خارجی ها اجازه می دهد که در کشورش اقدام به ثبت شرکت آف شور کنند این است که از محل هزینه های ثبت شرکت ، حق الوکاله وکلای ثبت شرکت و … برای کشورش درآمد زایی کند . به عنوان مثال کشورهایی مثل بلیز ، نویس و … که دارای منابع ملی محدودی هستند ، قوانین شرکتهای آفشور را تصویب می کنند تا از این طریق ثروت و سرمایه وارد کشورشان بشود.

به عنوان مثال یک شرکت آفشور در جزایر کارائیب نویس می تواند در این منطقه یا کشورهای دیگر جهان حساب بانکی داشته باشد لیکن نمی تواند در منطقه نویس کسب و کار کند. نکته جالب اینجاست که قوانین شرکتهای آفشور در نویس به گونه ای تصویب شده است که اموال و دارایی های شرکت را از مصادره و توقیف قانونی بر حسب حکم قضایی محفوظ می دارد.  عدم توقیف اموال شرکت با حکم قضایی یکی از بزرگ ترین امتیازات شرکت آفشور در این منطقه می باشد.

  در حقیقت در این منطقه بدهکاران در امان هستند !‌

کاربرد شرکت آفشور Offshore Company

شرکت آف شور هم همانند شرکت محلی می تواند حساب بانکی باز کند، اموال و دارایی داشته باشد، کسب و کار خود را مدیریت کند، وارد قراردادهای کتبی شود، خرید و فروش کند و وارد سایر معاملات تجاری شود.

شرکت آف شور به عنوان یک شرکت بین المللی در کشور محل ثبت خود تعهدات مالیاتی ندارد با این حال موظف است کسب و کار خود را در خارج از مرزهای محل ثبت سامان بدهد. شرکتهای آفشور همچنین می توانند به شکل مسئولیت محدود و شراکت محدود به ثبت برشند.

موضوعات:
این مقاله برای شما مفید بود؟
نپسندیدم 0 11 از 11 این مقاله را مفید یافتند.
بازدید ها: 2040